Baggetorps Vandrarhem

Vi har 24 bäddar, fördelat på 5 rum, 3 st 4 bädds och 2 st 6 bädds rum, det finns även extra sängar om man skulle vara fler i familjen. Så här ser entren och den stora altanen ut, med grillmöjligheter.

Priser 2020

300 kr per bädd och natt, 500 kr för slutstädning per rum om man inte städar själv. För större sällskap och flera nätter hör av er till oss du hittar epost och telefon här.

Uterum för ca 50 personer öppet maj-september.

Wifi finns och det är gratis
Cyklar 100 kr per dygn
Roddbåtar 150 kr per dygn
Kanadensare 150 kr per dygn
Grill finns tillgänglig (ta gärna med eget kol eller köp av oss)

Under 2020 kommer vi att satsa på:
Laddningsstationer för elbilar och ställplatser för husbilar och husvagnar.

Rum med 4 bäddar

Vi har tre 4 bäddsrum, varav ett av dom är något större. Det finns kudde och täcke till varje säng, och extra filtar i garderoben. Här använder vi lakan för allas trevnad. sovsäck är inte tillåtet.

Rum med 6 bäddar

Vi har två 6 bäddsrum. Det finns täcke och kudde till varje säng, och extra filtar i garderoben. Här använder vi lakan för allas trevnad. sovsäck är inte tillåtet. Alla våra rum är tillgänglighetsanpassade.

Gemensamt kök

Köket är inspirerat av det vi har på landet (gammalt och lantligt) men ändå modernt. Köket är utrustat med all tänkbar utrustning, micro, spishällar, ugn, kyl/frys, porslin, bestick, kastruller mm.

Gemensamt allrum

I sällskapsrummet finns det soffor, tv, spel, pussel och böcker som man kan låna eller lämna ett bidrag och ta med boken hem. I barhörnan kan man sitta och dricka kaffe mm och titta på den fina naturen utanför.

Så här fungerar det hos oss:

Bokningen är bindande för beställare och vandrarhemmet i och med den bekräftats, muntligen eller skriftligen.Vid bokning vill vi ha namn, adress pers.nr och telefonnummer på den som står för bokningen. Samt uppgift om antal personer i gruppen samt ankomst och avresedatum.

Incheckning sker enl överenskommelse. Utcheckning sker senast 12.00 avresedagen. Betalning sker i förskott, ingen återbetalning sker om man väljer att bryta sitt boende tidigare.

Avbeställning ska ske senast kl 11.00 tre dagar före ankomst, avbokar man senare debiteras man för ett dygn. ( under lågsäsong )

Bokningar under högsäsong måste avbeställas inann det blir högsäsong maj – sept, annars får man betala halva beloppet.

I de gemensamma utrymmen dvs kök, wc/dusch, tv-rum är det ej tillåtet att sprida sina privata saker, man städar och plockar undan efter sig. Lakan / Handdukar kan man ta med sig egna eller hyra av oss, inga sovsäckar är tilllåtna.

Ansvar: Gästen ansvarar själv för skada som han eller hans gäster vållar inom vandrarhemmet. Gästerna får även ta ansvar för sina egna tillhörigheter.

Rökning är förbjuden inne i vandrarhemmet.

Translate »